´Stan & Ollie´ bij Filmhuus Westervoort

´Stan & Ollie´ bij Filmhuus Westervoort

22 november 2019 Uit Door Admin

Woensdag 11 december is bij Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg de film ´Stan & Ollie´ te zien. Stan & Ollie is het waargebeurde verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Over de filmStan & Ollie vertelt het verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille en Ida – een duo act ansich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. 

Programma
Om 19.30 bent u welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

Tickets
U kunt de tickets van € 5,- per stuk reserveren op www.filmhuuswestervoort.nl. Gereserveerde tickets liggen bij Huize Vredenburg klaar tussen 19.15 en 19.45 uur. Daarna komen reserveringen te vervallen. 

Jaarkaart
Wilt u zeker weten dat u bij elke film in 2020 een plekje heeft, koop dan nu een jaarkaart en haal ze alle 10 in huis voor 45 euro. U krijgt dus één kaartje gratis. Ook leuk om als (kerst)cadeau te geven. Een jaarkaart is op www.filmhuuswestervoort.nl te bestellen. 

Foto: Copyright 2018 Unit stills photography Entertainment One