Sportclub Westervoort krijgt een 2de vrouwenelftal!

Sportclub Westervoort krijgt een 2de vrouwenelftal!

29 juni 2020 Uit Door Admin

Westervoort – Sc Westervoort blijft zich op het gebied van meiden- en vrouwenvoetbal continu ontwikkelen. Met maar liefst 36 meiden/dames in de leeftijd van 16 t/m 36 kan een tweede vrouwenelftal natuurlijk niet uitblijven.

Dit team zal uitkomen in de 5de klasse zondag maar heeft de ambitie om het gat met het 1ste elftal in de toekomst kleiner te maken. Net als Vrouwen 1 zal de combinatie prestatie en plezier centraal staan. Lijkt het je leuk om (weer) te voetballen maar is Vrouwen 1 (zondag 2de klasse) net iets te hoog gegrepen? Bij vrouwen 2 verwelkomen ze je graag! Of ben je lang geblesseerd geweest en je wilt weer opbouwen om mogelijk in de toekomst hoger te gaan voetballen? Binnen Sc Westervoort willen ze dat iedereen zich, op haar eigen niveau, door ontwikkelt en het beste uit zichzelf kan halen! Een doorstroom naar het 1ste elftal is dus zeker niet uitgesloten.

Of ben je gewoon een gezelligheidsdier die graag deel uit maakt van een team en de sterren van de hemel speelt tijdens de 3de helft? Dan zit je bij allebei de elftallen goed!

Ze trainen met alle dames bij elkaar nog op woensdag 1 en woensdag 8 juli van 20:30 uur tot 22:00 uur. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Dit kan zeker! Neem dan contact op met Kelsey Willems via meidenvoetbal@scwestervoort.nl!