SP Westervoort stopt ermee

SP Westervoort stopt ermee

28 september 2021 Uit Door Admin

De fractie van de SP in Westervoort stopt als partij door een tekort aan actieve leden. Het onderstaande persbericht is door de SP verstuurd.

Beste Inwoners van de gemeente Westervoort,
Als fractie van de SP zijn we al bijna 8 jaar actief in de gemeenteraad van de gemeente Westervoort. De eerste periode (2014 – 2018) in de oppositie en de laatste periode (2018 – 2022) als coalitie inclusief een wethouder. Dit doen we met veel passie en plezier.
Echter het aantal actieve leden van onze afdeling is op dit moment zo klein dat wij ons genoodzaakt zien de afdeling per 1 mei 2022 op te heffen. Dien ten gevolge zullen wij ons ook niet inschrijven voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Met pijn in ons hart zullen wij na de gemeenteraadsverkiezingen de politieke arena van de gemeente Westervoort verlaten. Wij willen alle inwoners van Westervoort danken voor hun vertrouwen in ons, de griffie bedanken dat zij ons met aller hand en spandiensten wegwijs hebben gemaakt in de gemeentepolitiek, alle raadsleden en het college B&W danken die ons in eerste instantie wat sceptisch en later met waardering
ontvingen in de raad. Dank voor alle mooie discussies en debatten,
De fractie en bestuur SP Westervoort