0 Comments

Op zaterdag 4 februari 2023 organiseert Stichting Muziek in Westervoort een swingende live show waarbij de Soul muziek van weleer de boventoon zal voeren. Een avondvullend programma met de 10-koppige liveband “Men in Black”

“MEN IN BLACK” is een fullsize soulband. Ze hebben een waanzinnig coole blazerssectie, een niet te geloven strakke ritmesectie én zangers en zangeressen met attitude. De tienkoppige formatie maakt al jaren de podia onveilig met hun swingende optredens. Door de juiste repertoirekeuze, variërend van nummers uit de jaren 60, 70, 80, 90 tot hedendaagse muziek, blijft een optreden van Men in Black boeien van het begin tot eind. De lol van het samenspelen, zalen op z’n kop zetten en een heerlijke interactie met het publiek. Elk optreden verandert vanzelf in een onontkoombaar swingend feest!

We zijn ervan overtuigd dat je niet stil kan zitten bij het horen van de herkenbare soulnummers van weleer. Een uniek evenement voor Westervoort!

DJ’s
Voormalige DJ’s van het Westervoortse jongerencentrum Het Klooster verzorgen het pauzeprogramma en draaien diverse hits van weleer na het optreden van Men in Black. Een heuse afterparty dus!

Tickets
Tickets voor slechts € 12,00 zijn verkrijgbaar bij onderstaande voorverkoopadressen. Let op! De belangstelling is groot. Het aantal beschikbare tickets is beperkt dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen!

  • Zalencentrum Wieleman Westervoort
  • CIGO De Wyborgh Westervoort
  • Hobbycentrum Evers, Klapstraat Westervoort
  • Bodywear Superstore Duiven

Tickets zijn ook verkrijgbaar via de ticketshop op de website van Muziek in Westervoort (€ +1,00 ticketkosten) https://muziekinwestervoort.nl/soul-swing-live/

Aan de zaal kosten de tickets € 15,00 mits nog verkrijgbaar

Datum: zaterdag 4 februari 2023

Zaal open: 20.30 uur

Locatie: Zalencentrum Wieleman Westervoort

Stichting Muziek in Westervoort
Stichting Muziek in Westervoort organiseert regelmatig muziekevenementen in Westervoort. De stichting stelt zich als doel om muziekevenementen te organiseren voor alle inwoners van Westervoort en omgeving. De stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die op non-profit basis professionele evenementen organiseren. Om dit mogelijk te maken kan de stichting rekenen op diverse sponsors die samen met ticketgelden zorgen voor een sluitende begroting. Uitgangspunt is altijd om de toegangsprijs zo laag mogelijk te houden zodat de evenementen voor een groot publiek bereikbaar blijven.

Volg de stichting ook op Facebook zodat je op de hoogte blijft van toekomstige evenementen: https://www.facebook.com/Muziekinwestervoort/Author

info@westervoortplaza.nl