SKOEKS 15 jaar

SKOEKS 15 jaar

22 januari 2020 Uit Door Admin

Omdat het jubileumconcert ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van de band  afgelopen november in no-time was volgeboekt, geeft SKOEKS  op zondag 2 februari 2020 een extra concert. Dit vindt plaats in Zalencentrum Wieleman aan de Dorpstraat in Westervoort.

Net zoals bij het eerdere jubileumconcert, in Huize Hamerden, is er een gastoptreden van het duo Rooftop. SKOEKS wordt deze middag weer muzikaal ondersteund door gastvioliste Marije Derksen. De presentatie is in handen van John Kemper.

Skoeks , bestaande uit Dennis de Rooij   ( drums , accordeon , basgitaar ), Gerry van der Sterren ( gitaar / basgitaar )  , Willem Jan Schuurman  ( accordeon / basgitaar ) en Bert Stienissen ( gitaar ), zoekt naar de muzikale pareltjes in het Nederlandse –  en streektaallandschap. Gerard van Maasakkers en Rowwen Heze vormen hierbij een belangrijke inspiratiebron. Een aantal liedjes wordt gezongen in het eigen Liemers dialect. Maar ook covers van o.a  De Dijk , Lieven Tavernier en  I Muvrini  staan op het programma. Voor alle liedjes geldt , dat Skoeks er een eigen vorm aan probeert te geven.

Aanvang 14.30 uur en de zaal is om 14.00 uur  open . Het concert is gratis. Wel graag even aanmelden bij info@skoeks.nl onder vermelding van naam en aantal personen .