Sjors Sportief & Sjors Creatief weer populair!

Sjors Sportief & Sjors Creatief weer populair!

30 oktober 2019 Uit Door Admin

Duizend inschrijvingen alweer gepasseerd!

Dinsdag 29 oktober 2019 – De populariteit van “Sjors” stijgt naar ongekende hoogtes. Voor het 4ee jaar op rij werd het inschrijfrecord verpulverd. Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Westervoort kende een vliegende start. Vanaf de kick-off op 9 oktober stond de teller na één dag al op ruim 400 inschrijvingen. Wat een ongekend succes! Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

Populair
Turnen, Kickboksen, Judo en Schaatsen hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren de musicalworkshops, kinderyoga, edelstenenworkshop en de knutselactiviteiten van Club4Kidz heel populair. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals bijvoorbeeld Korfbal, Handbal en Synchroon zwemmen. Het hele schooljaar kan er gewoon nog ingeschreven worden.

Laagdrempelig zonder direct te worden
Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Westervoort hebben samen met haar sportverenigingen/cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje, waarin meer dan 50 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Westervoort hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Deze is ook op de website www.sjorssportief.nl in te zien.