Sinterklaasvereniging Brimata overhandigt cheque aan G-jeugd van Sc. Westervoort

Sinterklaasvereniging Brimata overhandigt cheque aan G-jeugd van Sc. Westervoort

16 april 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Het G-jeugd elftal van Sportclub Westervoort ontving op dinsdag 16 april een prachtige cheque van Sinterklaasvereniging Brimata. De cheque van 750 euro mag door het team vrij besteed worden. Met dit geld kunnen nieuwe trainingspakken en nog andere spullen gekocht worden. Het G-jeugd elftal was erg verrast door deze gulle gift en is alle vrijwilligers van Brimata heel dankbaar.

Afgelopen jaar heeft Sinterklaasvereniging Brimata opbrengsten ontvangen voor de Sinterklaas bezoeken (Deze worden pro deo verzorgd) bij families, verenigingen, bedrijven en intochten. De leden van Brimata mogen organisaties nomineren om in aanmerking te komen voor een donatie. Dit jaar ging de eerste symbolische cheque van 750 euro naar het G-jeugd elftal. Wat een verrassing en wat een prachtig initiatief!

Als u dit jaar uw sinterklaas en pieten boekt bij Brimata dan steunt u hiermee verenigingen en organisaties. U kunt ook een donatie doen waarmee veel kinderen blij gemaakt worden. Kijk op www.sinterklaasbestellen.nl voor meer info.