Sinterklaas pagina

Op zaterdag 23 november zal Sinterklaas samen met zijn pieten per boot aankomen op de Veerdam in Westervoort. Rond 11.30 uur zal de piet zijn voet aan wal zetten op de Veerdam in Westervoort.

Sinterklaas wordt opgewacht door Timo en Stefan en natuurlijk door onze burgemeester en heel veel kinderen. Onder begeleiding van de OBK Pietenband zal Sinterklaas op gepaste wijze naar het dorp begeleid worden.

Vanaf 12 uur is er een programma met de Sint en de pieten op het dorpsplein. Op het plein komt het feest dan al flink op gang, dus dat staat garant voor een swingende start van de Sinterklaastijd in Westervoort!

Mooiste pietje of sinterklaasje?
Uit alle verkleedde pietjes en Sinterklaasjes zullen Sinterklaas en de pieten ook dit jaar twee kinderen uitkiezen die het mooist als piet en Sinterklaas verkleed zijn. Sinterklaas beloont hen dan met een prijsje.

Programma de Nieuwhof
Na het programma op het dorpsplein zal Sinterklaas nog een rondtocht maken in winkelcentrum de Wyborgh. Hierna vertrekt Sinterklaas naar de Nieuwhof. waar ook nog een heel leuk (en gratis) programma voor de kinderen georganiseerd is van 14.00 tot 16.00 uur. 

Hieronder het Sinterklaas Journaal van Westervoort !!

Sinterklaasjournaal deel 4

Sinterklaas Journaal deel 3

Sinterklaas Journaal deel 2

Sinterklaas Journaal deel 1