Sfeervol programma op SamenLoop voor Hoop

Sfeervol programma op SamenLoop voor Hoop

7 september 2018 Uit Door Admin

Duiven – Na twee jaar van intensief voorbereiden gaat op zaterdag 8 september de SamenLoop van Hoop de Liemers van start. Ruim 400 wandelaars hebben zich ingeschreven om de uitdaging aan te gaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de genezing van kanker. Daarnaast hebben alle teams activiteiten georganiseerd voor nog meer opbrengsten voor het goede doel. Kom op 8 en 9 september naar het Horsterpark om de wandelaars aan te moedigen, te genieten van muziekoptredens en alle acties van de teams.

Op het evenemententerrein hebben alle teams hun eigen kraam waarin ze eten, snuisterijen enz. verkopen. Alle opbrengsten dragen bij aan een geweldige donatie voor het KWF en het Braamhuis in Zevenaar. Wilt u tijdens het evenement iets eten of drinken, of iets kopen van de teams, neemt u dan contant geld mee. Er is op het terrein geen mogelijkheid om te pinnen.

Veel muziek
Het evenement wordt ondersteund door de belangeloze bijdrage van veel bands, koren, zangers en sprekers. De vaste elementen van de SamenLoop voor Hoop zijn op zaterdag:

14.00 uur    Start wandelestafette. Burgemeester Rik de Lange van Duiven verricht de openingshandeling
22.15 uur    Kaarsenceremonie met optreden van Lain Barbier (The Voice Senior)

Op zondag
11.00 uur    KinderLoop. Kinderen lopen 24 minuten.
14.00 uur    Sluitingsceremonie van de Liemerse SamenLoop voor Hoop

Het volledige programma vindt u op de site www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers.

SamenLoop voor Hoop bezoeken
Iedereen is van harte welkom tijdens de SamenLoop voor Hoop. Het Horsterpark ligt tussen Duiven en Westervoort en is bereikbaar via de Parallelweg langs het spoor van Duiven naar Westervoort of via de Heilweg. Wij vragen u zoveel mogelijk lopend of per fiets te komen. Er is beperkt mogelijkheid om te parkeren (vanaf de Heilweg en bij het Candea College). We staan stil bij de mensen die kanker hebben of hebben gehad, maar we vieren ook het leven met elkaar. U bent van harte welkom.