Schoolplein 14 en e-court bij Het Startblok feestelijk geopend

Schoolplein 14 en e-court bij Het Startblok feestelijk geopend

1 mei 2015 Uit Door Admin

Westervoort – De Klimroos en de Flierefluiter gaan fuseren en de nieuwe naam van de school die ontstaat is Het Startblok, donderdag is onder grote belangstelling het Schoolplein14 en het e-court bij de school feestelijk geopend.

Hierbij waren vertegenwoordigers van de Johan Cruyff Foundation aanwezig en waren er twee spelers van Vitesse, Marko Vejinović en Uros Djurdevic, om de openingshandeling te verrichten door een potje voetbal mee te spelen!

Op het schoolplein is een zogenaamd “Schoolplein 14″ aangelegd, een initiatief van de Johan Cruyff Foundation met als doel leerlingen uit het primair onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten. Ook is er een e-court aangelegd, een veld met een boarding waarin ook scorebord en tijdklok ingebouwd zitten.

Vorig jaar heeft een vader van één van de leerlingen en tevens directeur bij Volkswagen en Audi dealer Zenna een cheque aan de school overhandigd ter waarde van 6.000 euro. Zijm-Zenna was dealer van het jaar en mochten daarmee van Volkswagen/Audi Nederland deze cheque schenken aan een goed doel om sport en spel te stimuleren.

Ook werd het nieuwe logo bekendgemaakt van de nieuwe school “Het Startblok”. Het is een mooi schoolplein geworden met heel veel mogelijkheden voor de kinderen om te bewegen.