Schilder-workshops door Marieke Laverman  

Tekenen of schilderen dit najaar? In het atelier in Westervoort geeft Marieke Laverman teken- en schilderles aan kleine groepen. Het is een lekker ruim en licht atelier en de lessen sluiten aan bij het niveau van de cursist.

Op de woensdagavond is er bij het schilderen plek vrijgekomen. De wekelijkse lessen worden gegeven van 18.30-21.30 uur. U neemt zelf ideeën en materiaal mee en u krijgt hulp bij de uitvoering.

Vanaf 9 oktober start “Restvormen”. In deze korte serie van drie lessen in oktober schilderen we vooral de ruimtes óm en tussen de vormen. Het verleggen van je blik, waardoor je weer op een net iets andere manier leert werken. Je hoeft niet per sé te schilderen, ook met tekenen, of een combinatie van tekenen en schilderen gaat uitstekend bij deze techniek.  

Op 6 november start Kort-en-Krachtig “Abstraheren3”, waarin we dit maal aan de slag gaan met verf, opengewerkt materiaal als papier en stof, en draden. Op basis van een foto wordt er een abstracter beeld gemaakt. Zowel door tekenen/schilderen, als door collage-werk.

Atelier Marieke Laverman, Goltackers 85 in Westervoort.

Korte cursussen: maandag- en woensdagochtend 10.00-12.00 uur in oktober en november.

Open atelier: woensdagavond 19.30-21.30 uur, september tot en met december.

Kijk voor meer informatie op www.mariekelaverman.nl of bel 06-25073723.