Sc Westervoort houdt vrouwen- en meisjesvoetbal Open Dag!

Sc Westervoort houdt vrouwen- en meisjesvoetbal Open Dag!

26 april 2024 Uit Door Admin

Sportclub Westervoort heeft een bruisende vrouwen- en meisjestak! Met 2 seniorenteams op zondag, één seniorenteam op vrijdag, 3 volledige meidenjeugdteams en een heleboel vrouwelijke junioren onder de 11 jaar is het vaak één grote gezelligheid op de vereniging. Naast keihard trainen en prestaties op het veld worden er ook regelmatig TikTokvideo’s opgenomen en de laatste nieuwtjes met elkaar gedeeld.

Omdat Sc Westervoort iedereen graag op haar eigen niveau én met leeftijdsgenootjes wil laten voetballen zijn ze op zoek naar nog veel meer meisjes (en vrouwen)! Daarom wordt er de vrouwen- en meisjesvoetbal Open Dag georganiseerd op vrijdagavond 10 mei. Onder leiding van maar liefst 4 ervaren jeugdtrainers kan je kennismaken met de – vinden zij – mooiste sport die er bestaat. Het maakt echt niet uit of je nog nooit tegen een voetbal hebt getrapt, gezelligheid is op deze avond het allerbelangrijkst!

Wil je graag komen maar wil je eigenlijk niet alleen? Neem dan je zus(je), buurvrouw, vriendin of je klasgenootje mee! En ken je al iemand die bij Sc Westervoort voetbalt? Dat is helemaal leuk want alle jeugdspeelsters worden ook uitgenodigd voor deze instuif!

Sc Westervoort ziet je graag op vrijdagavond 10 mei om 18.45 uur op Sportpark Naederhuyse. Om 19:00 uur start de training. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar voetbal@scwestervoort.nl met je naam en leeftijd.

* Ben je 18+ en heb je interesse in de seniorenteams? Ook dan kan je bovenstaand mailadres gebruiken om een afspraak te maken eens vrijblijvend mee te trainen.