Roderick ten Kortenaar lijsttrekker VVD Westervoort

Roderick ten Kortenaar lijsttrekker VVD Westervoort

14 november 2021 Uit Door Admin

Tijdens de tweede Algemene Ledenvergadering heeft de VVD Westervoort unaniem ingestemd met de benoeming van Roderick ten Kortenaar tot lijsttrekker van de Westervoortse VVD bij de verkiezingen op 16 maart.

Ten Kortenaar laat het volgende weten: “Ik vind het een grote eer om door onze leden tot lijsttrekker benoemd te worden. Ik ben inmiddels meer dan twee jaren fractievoorzitter van de VVD in de Westervoortse gemeenteraad. Ik kijk er naar uit om nu lijsttrekker te worden.

De 24-jarige Ten Kortenaar, in het dagelijks leven rechtenstudent te Nijmegen, zegt dat de VVD  na de verkiezingen weer toe wil treden tot het college. “De VVD is nooit weggelopen voor haar verantwoordelijkheid. Als de Westervoortse inwoners ons het vertrouwen geven, zullen wij vanuit het college bijdragen aan een mooier, beter, veiliger en financieel gezonder Westervoort.”

Tijdens dezelfde Algemene Ledenvergadering werd het verkiezingsprogramma van de liberalen vastgesteld. In een later stadium zal dit gepubliceerd worden. Ook werd Joop van Weelden benoemd tot campagneleider van de VVD Westervoort.

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!