0 Comments

Sinds begin van dit jaar heeft Robert D’Arcangelo een nieuwe missie op zich genomen als fulltime zzp’er. Zijn passie ligt in het creëren van speciale aanpassingen op maat voor mensen met een beperking, in het bijzonder voor degenen die leven met spierziekten. Het kantoor/werkruimte van Robert is gehuisvest op het Ambacht 20 in Westervoort. Robert is vastbesloten om deze groep mensen te helpen om hun favoriete activiteiten, zoals gamen en muziek, te blijven beoefenen. Daarnaast houdt hij zich bezig met het ontwikkelen en repareren van diverse elektronische apparatuur.

Een Nieuwe Weg Inslaan

Robert D’Arcangelo heeft altijd al een passie gehad voor technologie en het oplossen van complexe problemen. Na jarenlang in verschillende technische functies te hebben gewerkt, besloot hij begin dit jaar een nieuwe weg in te slaan. Hij stortte zich op een onderneming die niet alleen technisch uitdagend was, maar ook een directe positieve impact kon hebben op mensen met beperkingen, met de nadruk op spierziekten.

Het Belang van Gaming en Hobby’s

Voor velen van ons zijn gaming en hobby’s een bron van ontspanning en plezier. Maar voor mensen met spierziekten kunnen deze activiteiten een nog grotere betekenis hebben. Ze bieden niet alleen afleiding, maar kunnen ook een gevoel van eigenwaarde en sociale verbondenheid bevorderen. Robert begreep dit en besloot zich te richten op het creëren van op maat gemaakte aanpassingen om ervoor te zorgen dat deze mensen hun favoriete hobby’s kunnen blijven beoefenen.

Aanpassingen op Maat

Robert biedt een scala aan aanpassingen op maat aan, variërend van speciale controllers voor gaming tot aangepaste instrumenten voor muziek. Deze aanpassingen zijn ontworpen om aan de individuele behoeften en wensen van zijn klanten te voldoen. Elk project begint met een grondige evaluatie van de klant en hun specifieke situatie, waardoor Robert de best mogelijke oplossing kan ontwikkelen.

Zelf Ontwikkeling en Reparaties

Naast het ontwerpen van aanpassingen op maat, is Robert ook bedreven in het ontwikkelen en repareren van elektronische apparatuur. Of het nu gaat om het herstellen van een defecte gameconsole of het aanpassen van een bestaand muziekinstrument, Roberts Engineering is er om te helpen. Deze vaardigheden maken Robert tot een veelzijdige professional die klaar staat om een breed scala aan technische uitdagingen aan te gaan.

Hoe Kun Je Contact Opnemen met Robert?

Als je geïnteresseerd bent in de diensten van Robert D’Arcangelo en Roberts Engineering, kun je terecht op zijn website: spierziektegaming.nl. Hier kun je meer te weten komen over zijn werk en contact met hem opnemen. Voor directe vragen en aanvragen kun je ook een e-mail sturen naar info@spierziektegaming.nl.

één van de voorbeelden: een aangepaste joystick


Author

info@westervoortplaza.nl