Ritsen of Splitsen

Ritsen of Splitsen

13 juni 2022 Uit Door Admin

En dan opeens zit de klad erin, jullie die het altijd zo leuk hadden samen, doen steeds vaker dingen alleen of met anderen. Jullie leven langs elkaar heen en zijn elkaar een beetje kwijt. De interesse in elkaar is ver te zoeken en ruzies zijn jullie inmiddels ook niet meer vreemd. 

Er is twijfel, is dit nog wel wat jullie willen? Samen oud worden op deze manier is voor beide geen optie. Dan komt de twijfel blijven we samen of maken we de stap om uit elkaar te gaan? 

Waarschijnlijk nooit gedacht om ooit voor deze keuze te staan, het is immers een beslissing die enorm veel impact heeft. Voor jezelf, voor de kinderen, voor de toekomst. Het brengt ook veel onzekerheid met zich mee in deze tijd van de alsmaar stijgende kosten en de heersende woningnood.

Wij van Zicht Coaching | Mediation bieden de mogelijkheid om samen te onderzoeken wat er nog wel tussen jullie is, Nog even geen definitieve beslissing nemen maar de focus op hetgeen er was, er is en wat de behoeftes van eenieder zijn voor een toekomst samen..

Wij zien vaak de twijfels, zowel bij mediation als bij relatietherapie. Daarom voegen wij deze diensten samen om te kijken naar de relatie, voor in het nu en in de toekomst. Inzicht geeft immers uitzicht.

Wij bieden 4 sessies van 75 minuten aan (in 1 maand) om e.e.a. helder te krijgen. 

Wordt het Ritsen of Splitsen.

  • Er vinden gesprekken met een relatiecoach plaats die met jullie gaat kijken wat er samen nog is, wat jullie missen en wat er in de toekomst anders zou kunnen.
  • Jullie hebben een gesprek met een MfN mediator om te kijken wat de consequenties van het splitsen zijn.

We hopen uiteraard dat jullie na het volgen van deze sessies helder hebben hoe jullie de toekomst ingaan.

Wij kijken graag met jullie mee en geven inzicht waar nodig.

Zou dit jullie kunnen helpen? 

Neem dan een van de volgende stappen:

Marcel en Margot 

Zicht Coaching | Mediation