Reünie van schooljaar ’68/’69 van de Dominicusschool

Reünie van schooljaar ’68/’69 van de Dominicusschool

21 februari 2024 Uit Door Admin

Zondag 14 april is er een reünie van oud klasgenoten van het schooljaar 1968-1969 van de Dominicusschool in Westervoort.

De laatste reünie was 10 jaar geleden en Jose, Helma en Wilma vonden dat het weer tijd is voor een gezellige middag met het weerzien van oude klasgenoten.

Deze keer wordt de reünie gehouden in het gebouw van Korfbalvereniging Wesstar op de Achterse Weide 1 in Westervoort. Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom, en het zou fijn zijn als je voor 14.30 uur aanwezig bent. Tot 18.00 uur is er de gelegenheid om bij te kletsen, foto’s te kijken enz.

Mocht je zelf nog foto’s hebben van dat schooljaar, dan vragen Jose, Helma en Wilma of je ze mee wil nemen. Deze foto’s kunnen dan opgehangen worden zodat iedereen ze kan bekijken, zet dan wel even je naam achter op de foto. Hiervan worden dan ook foto’s gemaakt zodat die later via de mail doorgestuurd kunnen worden naar iedereen. Mocht je nog andere spullen uit dat schooljaar of van de school hebben dan is het altijd leuk om dat mee te nemen zodat dit vast weer stof tot praten geeft.

Jose, Helma en Wilma hebben er al heel veel zin in en hopen dat het een hele geslaagde middag wordt!
Laat weten of je wel of niet aanwezig bent voor zondag 17 maart, stuur een mail naar dominicusschool@gmail.com.