Restaurant Nieuwe Tijd opent op valentijnsdag

Restaurant Nieuwe Tijd opent op valentijnsdag

13 februari 2018 Uit Door Admin

Duiven – Na een verbouwing van ruim een jaar is het dan eindelijk zo ver, Restaurant Nieuwe Tijd op woonboulevard de Nieuwgraaf opent op Valentijnsdag, woensdag 14 februari.

Eigenaars echtpaar Ming en Wanya Lin-Chou hebben hun voormalige restaurant, Wok Masters in Zevenaar, verkocht en hebben alles op alles gezet om van dit nieuwe restaurant in Duiven een groot succes te maken. Het pand aan de Cartograaf in Duiven werd volledig gestript, verbouwd en opnieuw ingericht, wat geresulteerd heeft in een gezellige en sfeervolle entourage.

Restaurant de Nieuwe Tijd biedt een diversiteit aan keukens, een ruime keuze aan gerechten van buffet tot Live Cooking. De specialiteit is de Oosterse keuken, maar ook Zuid Amerikaans, Italiaans en Spaans staat op het menu. Bij binnenkomst in het restaurant valt de enorme mooie grote kroonluchter direct op en kan men met de roltrap of lift naar boven. 

Speelhal en bioscoop
Voor de jonge en oudere kinderen is er op de benedenverdieping zelfs een complete speelhal met een supergrote ballenbak en verschillende game toestellen en er is zelfs een heuse bioscoop waar de kids films kunnen bekijken.

Op dinsdagavond was de generale repetitie voor familie en vrienden, woensdag 14 februari om 17.00 uur gaat het restaurant open voor het publiek.
Restaurant Nieuwe Tijd is van maandag t/m vrijdag geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag zijn ze open van 16.00 uur tot 22.00 uur. Kijk voor meer info op de website van Nieuwe Tijd.

We hebben dinsdagavond even een kijkje genomen in het nieuwe restaurant: