Programma voor kinderen tijdens SamenLoop voor Hoop De Liemers

Programma voor kinderen tijdens SamenLoop voor Hoop De Liemers

29 augustus 2018 Uit Door Admin

DUIVEN – Op 8 en 9 september wordt er in het Horsterpark in Duiven gewandeld tijdens de SamenLoop voor Hoop. Om het evenement voor alle leeftijden interessant te maken, heeft de organisatie een heus speelplein ingericht. Zo wordt het evenement voor iedereen de moeite waard.

Vanaf zaterdagmiddag 14.00 uur is het speelplein geopend. Er zijn veel activiteiten zoals: bubblebal, dartvoetbal, pony rijden, schminken, knutselen. Maar er is ook een ballonkunstenaar en een cartoon-tekenaar. Speel-o-theek de Vlieger uit Duiven stelt Oud-Hollandse spelen ter beschikking. Om deel te nemen kun je bonnen kopen à € 2,- per stuk. Koop je 5 bonnen, krijg je de 6e cadeau. Ook de opbrengsten van het speelplein gaan naar het goede doel.

KinderLoop
Op zondag 9 september is speciaal voor de kinderen van de basisscholen een 24 minuten durende KinderLoop. Deelname is gratis en alle kinderen krijgen een blijvende herinnering. Aanmelden voor de KinderLoop kan per mail: kinderloopdeliemers@gmail.com. De KinderLoop start op zondag  om 11.00 uur, aanmelden voor de start tot 10.30 uur in het Horsterpark.

SamenLoop voor Hoop de Liemers – 24 uurs wandelestafette
Op 8 en 9 september 2018 wordt de SamenLoop voor Hoop de Liemers gehouden in het Horsterpark in Duiven. Je kunt als team mee wandelen, zodat er 24 uur lang minimaal 1 lid van het team in het parcours is. Je wisselt elkaar dus af. Ook vrijwilligers en sponsors zijn van harte welkom. De totale opbrengst van de SamenLoop voor Hoop gaat naar het KWF, 10% gaat naar het Braamhuis in Zevenaar. Meer weten ? kijk op www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers