Prinsenkeuzeavond De Dolbotters Westervoort

Prinsenkeuzeavond De Dolbotters Westervoort

15 november 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Wie worden de opvolgers van Prins Eric 1e en Prinses Cynthia van Carnavalsvereniging De Dolbotters uit Westervoort? Tijdens de jaarlijkse prinsenkeuzeavond in Zalencentrum Wieleman zal dit bekend worden gemaakt. 

Na een knallend carnavalsseizoen nemen Prins Eric 1e en Prinses Cynthia afscheid van Doldorp als prinsenpaar van de Dolbotters. Met een spetterende show zal het nieuwe prinsenpaar van Doldorp gepresenteerd worden. Zoals u van de Dolbotters gewend bent gebeurt dit met een swingende prinsopkomst.

Zaterdag 16 november om 20.11 uur vindt de prinsenkeuzeavond plaats in Zalencentrum Wieleman. Naast de bekendmaking van de nieuwe prins zijn er verschillende optredens van eigen leden. En er zal een spetterende buut zijn. Na afloop van het programma is er een afterparty met de Westervoortse zanger Roy Wilting.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.dedolbotters.nl voor €5,00 (exclusief servicekosten). Entreeprijs aan de deurkassa is €7,50 . Toegang vanaf 15 jaar, alcoholgebruik vanaf 18 jaar.