Prins Maarten 1e en Prinses Leonie jubileumpaar van de Dolbotters

Prins Maarten 1e en Prinses Leonie jubileumpaar van de Dolbotters

15 november 2021 Uit Door Admin

Na een intensief overleg met de gemeente Westervoort is onder strikte voorwaarden de Prinsenkeuzeavond van carnavalsvereniging de Dolbotters op vrijdag 12 november jl. doorgegaan in feestburcht Wieleman.

De avond zat vol met gardedansen, installaties van de Grootvorst Arthur en Vorst Ton en de bekendmaking van de grote Dolbotter. Deze eer is dit jaar voor de heer en mevrouw van Bussel. Met hun inzet voor de gemeenschap van Westervoort, behoren zij zeker in het rijtje van de Grote Dolbotters thuis.

Met een spectaculaire show, waarin de Dolbotters hun danskunsten lieten zien, kwamen Prins Maarten 1e en Prinses
Leonie naar voren als jubileumpaar van Doldorp. Met dit nieuwe jubileumprinsenpaar zullen de Dolbotters vol energie het aankomende carnavalsseizoen ingaan.

In deze bijzondere tijd weten wij nog niet wat de toekomst ons gaat brengen, maar wij rekenen erop om samen met jullie een bruisend carnaval tegemoet te zien aldus de Dolbotters. Meer informatie over carnavalsvereniging De Dolbotters www.dedolbotters.nl

Op de foto staat het prinsenpaar met hun 2 kinderen Liv en Vigo.
foto: Shots by Froukje

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!