Praktijk Dorpstraat wordt Huisartsenpraktijk Brugman Westervoort!

Praktijk Dorpstraat wordt Huisartsenpraktijk Brugman Westervoort!

1 juli 2022 Uit Door Admin

De huisartsenpraktijk van dokter Offringa aan de Dorpstraat in Westervoort heeft een nieuwe eigenaar, huisarts en naam! Huisarts Edwin Brugman, praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Brugman in Zevenaar, neemt de praktijk van dokter Offringa over.  

De vaste medewerkers die bij de patiënten bekend zijn; Winnie, Monique, Yvonne, Harmke en dokter de Bruijn, blijven allemaal werkzaam in de praktijk en het team wordt aangevuld met dokter Brugman en praktijkmanager Jessica Groeneveld.

De locatie aan de Dorpstraat wordt het kleinere zusje van de vestiging van Huisartsenpraktijk Brugman in Zevenaar waardoor krachten kunnen worden gebundeld en kennis kan worden gedeeld.

Er ligt een mooie taak voor het team van Huisartsenpraktijk Brugman Westervoort met als doel: laagdrempelige patiëntenzorg bieden waarbij de kwaliteit en continuïteit van de zorg prioriteit zijn.

Voor meer informatie kunt u de facebook pagina https://www.facebook.com/huisartsbrugmanwestervoort en de website www.huisartsbrugman.nl bezoeken.