Poker Series Live in Westervoort

Poker Series Live in Westervoort

27 december 2023 Uit Door Admin

Op donderdag 28 december is de Pokeren.nl Poker Series Live in Westervoort. Tijdens deze landelijke pokercompetitie word er niet om echt geld gespeeld, maar wordt er gespeeld voor de nieuwe Poker Series Live kampioen van Westervoort! Het toernooi begint om 19:30 uur in de grote zaal bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort en spelers kunnen tot 21:00 uur inschrijven. Het toernooi duurt tot 00.30 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 jaar en kan voor €14 via de website www.pokeren.nl of je kunt aan de deur inschrijven voor €15.

In Nederland zijn er allerlei leuke competities mogelijk zoals: darten, bowlen, en biljarten. Pokeren.nl is in 2015 opgericht om ook een landelijke denksport competitie aan te bieden in de vorm van poker. Poker word vaak verbonden met het spelen om geld, maar de Poker Series laten zien dat het een gezelschapsspel is wat ook spannend en competitief kan zijn zonder prijzengeld. De spelers strijden iedere keer weer voor de felbegeerde bokaal en het landelijke klassement. Gezelligheid, passie, plezier en verbinding staat hoog in het vaandel.

Pokeren.nl heeft in al deze jaren een hechte community opgebouwd en zijn in verschillende provincies in Nederland actief. In 2023 werden er meer dan 70 voorrondes gespeeld. Tijdens deze voorrondes, krijgen spelers de kans om zichzelf voor de halve finale of landelijke finale te plaatsen. Deze lokale pokerkampioenschappen worden daarnaast door de organisatie gebruikt om pokertalent te scouten voor Team Pokeren.nl. We dragen dan ook met een grote community pokeren een warm hart toe.

De finale van Seizoen #7 wordt op zaterdag 20 januari 2024 in Leusden bij Bowlingcentrum de Korf gehouden. De voorronde in Westervoort gaat het laatste toernooi worden van dit jaar, daarnaast is er nog één mogelijkheid meer om je te plaatsen voor de finale van het zevende seizoen. Deze voorronde wordt gespeeld op dinsdag 4 januari in Hoofddorp bij Event Center Fokker.

De Poker Series Live gaat volgend jaar weer doorpakken met seizoen 8 in Nederland en zondag 21 januari 2024 is de eerste nieuwe voorronde in Leusden bij Bowlingcentrum de Korf. De kalender voor de Poker Series Live #8 is alweer rijkelijk gevuld en Pokeren.nl gaat in 2024 weer verder groeien.

Inschrijven kan via de toernooipagina: https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/live-pokeren-in-westervoort/