Plantenactie fanfare OBK

Plantenactie fanfare OBK

14 april 2021 Uit Door Admin

Traditioneel rijden de muzikanten van OBK deze maand met aanhangers door Westervoort rond om geraniums, fuchsia’s en andere fleurige plantjes aan de man te brengen. Voor OBK is dit niet alleen financieel een mooie actie, maar bovendien is het altijd gezellig om met bewoners en verkopers rondom de aanhangers in de straten van Westervoort te vertoeven.

Helaas is dit door het uitbreken van het coronavirus op deze manier niet mogelijk. Om dit jaar toch plantjes te kunnen verkopen bieden zij iedereen de mogelijkheid om via de webshop prachtige bloeiende geraniums te kopen zodat je je tuin of balkon toch nog kan opfleuren met plantjes van OBK. Naast de plantjes verkopen ze dit jaar ook potgrond, hoe handig is dat?

U kunt kiezen of u de plantjes en/of potgrond op zaterdag 8 mei tussen 10.00-14.00 uur zelf op komt halen aan de achterkant van Aerofil Aluminium B.V., ‘t Ambacht 52 in Westervoort of tegen een kleine vergoeding bij u thuis worden gebracht. Betaling achteraf of (bij voorkeur) door overmaking. De webshop is te vinden via: www.obk-westervoort.nl/plantenactieBestellen is mogelijk tot 3 mei 2021

Voor vragen over de plantenactie: info@obk-westervoort.nl