Papiercontainers verdwijnen bij AVW’66

Papiercontainers verdwijnen bij AVW’66

4 februari 2021 Uit Door Admin

De gemeente Westervoort gaat de papiercontainers bij de parkeerplaats van AVW’66 verwijderen. Per 29 maart is het niet meer mogelijk om van de containers aan de Brouwerslaan gebruik te maken. Een paar weken geleden zijn de sportclubs AVW’66 en Sportclub Westervoort op de hoogte gesteld van de verdwijning van de papiercontainers.

Voor de voetbalclubs is dit een flink gemis in de kas want nu vallen de inkomsten van het oud papier weg, zeker in deze tijd, maar waren al jaren een mooi extra inkomen voor de clubs. Er is nog een voorstel gedaan door de voetbalclubs om de containers te verplaatsen maar hier is geen gehoor aan gegeven. Veel mensen brachten het oude papier juist naar deze container om de pot van hun voetbalclub te spekken.

Vanaf 29 maart kunt u het oud papier dus daar niet meer kwijt. U kunt het oude papier gewoon nog aan de weg zetten op de daarvoor vastgestelde dagen zoals die vermeld staan in de afvalwijzer app of op www.mijnafvalwijzer.nl. Ook is het mogelijk om het oud papier naar het afvalbrenstation aan de Beijerinckweg 9a in Arnhem te brengen of bij 2Switch op het Vergun 17 in Westervoort.