Overhandiging eerste exemplaar boek Humphrey Ottenhof

Overhandiging eerste exemplaar boek Humphrey Ottenhof

16 november 2021 Uit Door Admin

Dinsdagavond 16 november overhandigde Humphrey Ottenhof het eerste exemplaar van zijn boek “Tante Liemers” aan Karlo Bolder, de maker van de foto’s in het boek.

In een in sfeervol in kerstsfeer ingericht Huis ter West kwamen belangstellenden om Humphrey te feliciteren met zijn nieuwe boek en om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen.

Na de overhandiging van het eerste exemplaar las de schrijver enkele stukjes voor uit zijn boek. In het boek staan korte schetsen uit de Liemers uit de periode 1959 tot 2021. Sommige schetsen stonden al eerder in de Gelderlander en er staan ook nieuwe, speciaal voor Tante Liemers geschreven verhalen bij.

Ik heb het boek even doorgebladerd en kwam hele leuke verhalen tegen en is zeker een aanrader voor iedereen uit de Liemers. “Tante Liemers” wordt uitgegeven bij AHUM Boeken en is verkrijgbaar via Ahum.shop. Via deze webwinkel kunt u het boek bestellen en thuisbezorgd krijgen voor €14,- incl. bezorging.

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!