Open Huis op Hof van Hamerden

Open Huis op Hof van Hamerden

17 april 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Zaterdag 20 april a.s. is er een OPEN HUIS op de bouwlocatie van het bijzondere project Hof van Hamerden. De schuurwoningen en de hooiberg woningen van fase 1 zijn inmiddels opgeleverd en de eerste enthousiaste kopers wonen al op Hof van Hamerden. De bouw van de tweekappers van fase 1 is ook in volle gang en ook deze woningen zullen na de zomer worden opgeleverd.

De woningen van Hof van Hamerden zijn uniek qua uitstraling. De rietenkappen van de tweekappers en de boerderijwoningen en de ruimte rondom de woningen in combinatie met de groene openbare ruimte geeft bewoners een vrij gevoel. Daarnaast voldoet het gehele project aan de eisen van de toekomst. Alle woningen worden voorzien van een warmtepomp en krijgen minimaal 22 zonnepanelen.

De verkoop van de tweede fase is in volle gang en de eerste woningen zijn verkocht. Op dit moment zijn er nog 2 hoeken van de tweekappers beschikbaar (bouwnummer 16 en 19) welke een rustige vrije ligging hebben en standaard een garage hebben. De tuinen van deze woningen liggen op het westen. Daarnaast is er gestart met de unieke en zeer royale boerderijwoningen. Deze woningen hebben maar liefst een inhoud van 845 m3.

De makelaars van dit bijzondere project en de ontwikkelaar heten u zaterdag 20 april a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie (naast restaurant Hugo’s aan de Hamersestraat in Westervoort).

Hieronder een impressie van het project Hof van Hamerden en wat foto’s van een woning die al af is en te koop staat: