Open dagen Montessorischool Westervoort

Open dagen Montessorischool Westervoort

24 februari 2016 Uit Door Admin

Westervoort – U bent van harte welkom om op 2 maart en/of 12 maart binnen te wandelen op de open dagen van Montessorischool in Westervoort om een indruk te krijgen van de sfeer en manier van werken op deze school.

Op woensdagochtend 2 maart kunt u van 9.00 tot 12.00 de school in bedrijf zien. U bent welkom op zowel de Montessori-afdeling als de DaVinci-afdeling (fulltime onderwijs voor hoogbegaafden. Om 9.00 uur start de informatieronde over het Montessorionderwijs. Daarna is er gelegenheid om in de groepen een kijkje te nemen. Om 10.30 start de informatieronde over het DaVinci onderwijs met uitleg over deze vorm van full time onderwijs aan hoogbegaafde kinderen en een rondleiding door de klassen.

Van 11 tot 19 maart is het de ‘Week van de hoogbegaafdheid’ en daarom nodigen we de 12e speciaal die ouders en kinderen uit die op zoek zijn naar meer verdieping in het basisonderwijs. Zowel binnen ons Montessorionderwijs als binnen het DaVinci-onderwijs liggen veel kansen voor kinderen om te groeien, te ontdekken, gelijkgestemden te ontmoeten en zich weer uitgedaagd te voelen.

U bent die dag van harte welkom met het hele gezin om te spreken met leerkrachten, de plusklasleerkracht en de vakdocenten Spaans, Russisch en schaken te spreken, onze montessorimaterialen te bekijken en kennis te maken met de werkwijze op de verschillende afdelingen. De school is van 10.00 uur tot en met 14.00 uur geopend.

Kernbegrippen van onze school zijn: Jezelf mogen zijn, op zoek gaan naar je passie, onbegrensd kunnen leren en jezelf uitdagen vanuit je eigen leerbehoefte. Op onze school staat de ontwikkeling van 21e eeuw vaardigheden centraal zodat kinderen kunnen opgroeien tot zelfstandige, zelfverantwoordelijke en kritische mensen.