Open dag Kreatieve Kring Westervoort

21 augustus 2014 Uit Door Admin

ScreenShot070Westervoort – Het nieuwe cursusprogramma van de Kreatieve kring gaat in september in en biedt voor elk wat wils.

Van tekenen/schilderen, aquarelleren en beeldhouwen tot keramische vormgeving, kunst/cultuurbeschouwing en fotografie. Daarnaast worden ook de succesvolle tabletcursussen weer aangeboden, evenals mozaïek, glas-in-lood en diverse eendaagse workshops. Het aanbod bestaat uit langlopende en korte cursussen, maar ook combinatiecursussen, die alle worden gegeven in een gezellige, ontspannen sfeer in de moderne atelierruimtes in Kulturhus de Nieuwhof.

Kom naar de Open Dag op zondag 31 augustus van 11.00-16.00 uur in Kulturhus De Nieuwhof. Op deze dag kunt u informatie inwinnen over alle cursussen, zijn er demonstraties en exposities. Wacht u niet te lang met inschrijven, want bij een aantal cursussen zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.
Mocht u het programmaboekje gemist hebben, dan zijn er ook boekjes te verkrijgen bij het gemeentehuis, de bibliotheek, Kulturhus de Nieuwhof of bij onze cursusadministratie.
Voor nadere informatie over de aanmeldingen en inschrijvingen kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659 of raadpleeg onze website: www.kreatievekringwestervoort.info.