Open Dag Kreatieve Kring Westervoort

De Kreatieve Kring Westervoort houdt op zondag 3 september a.s. van 11.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse Open Dag in Kulturhus De Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort.

Op deze dag wordt het cursusprogramma voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd.

Iedereen is welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee een kijkje te nemen in de atelierruimtes van de Kreatieve Kring. Ieder seizoen volgen vele cursisten hier in een gezellige, ontspannen sfeer hun lessen in tal van cursussen. U kunt kennismaken met docenten en bestuur, informatie inwinnen over de cursussen die het komende seizoen gegeven worden en u kunt zich inschrijven.

Naast (portret) tekenen/schilderen en aquarelleren staan de cursussen beeldhouwen, boetseren, keramische vormgeving, fotografie, zelf schrijver worden en glas in lood op ons programma. Al met al een breed scala aan cursussen waar wellicht ook iets voor u bij zit!

De Kreatieve Kring neemt deze zondag ook deel aan de Kunstroute Westervoort. Er zullen werken van docenten en cursisten geëxposeerd worden.

De Open Dag is beslist een bezoek waard. De toegang is gratis.

Voor informatie en aanmelding zie www.kreatievekringwestervoort.nl. U kunt ook contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659.