Open Dag Kreatieve Kring Westervoort

Open Dag Kreatieve Kring Westervoort

25 augustus 2021 Uit Door Admin

De Kreatieve Kring Westervoort houdt op zondag 5 september a.s. van 11.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse Open Dag in Kulturhus De Nieuwhof , Rivierweg 1 in Westervoort.

Op de Open Dag wordt het cursusprogramma voor het seizoen 2021-2022 gepresenteerd.

Iedereen is welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee een kijkje te nemen in de atelierruimtes van de Kreatieve Kring, waar ieder seizoen weer vele cursisten in een gezellige, ontspannen sfeer les krijgen in tal van cursussen. U kunt kennismaken met docenten en bestuur, informatie inwinnen over de cursussen die het komende seizoen gegeven worden en u kunt zich inschrijven.

Naast portret schilderen, aquarelleren en de vertrouwde teken/schildercursussen, worden dit seizoen 2 nieuwe, eigentijdse tekencursussen aangeboden: ‘realistisch (huis)dieren tekenen met pastel en ‘schilderen in de stijl van Vincent van Gogh’. Ook nieuw zijn de workshops ‘receptverhalen schrijven’ en ‘vogels en bloemen van keramiek’. Daarnaast staan ieder jaar ook weer de cursussen beeldhouwen, keramische vormgeving, kunstbeschouwing, zelf schrijver worden, glas in lood en fotografie op ons programma.

Al met al een breed scala aan cursussen, waar wellicht ook iets voor u bij zit!

Tijdens de Open Dag zullen de coronarichtlijnen in acht worden genomen en zeker ook tijdens de verzorging van de cursussen zullen we de dan geldende coronarichtlijnen van het RIVM volgen.

De Open Dag is beslist een bezoek waard. De toegang is gratis.

Voor informatie en aanmelding zie www.kreatievekringwestervoort.nl. U kunt ook contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659.