Open Dag Kreatieve Kring Westervoort

Open Dag Kreatieve Kring Westervoort

27 augustus 2020 Uit Door Admin

De Kreatieve Kring Westervoort houdt op zondag 6 september a.s. van 11.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse Open Dag in Kulturhus De Nieuwhof , Rivierweg 1 in Westervoort.

Op de Open Dag wordt het cursusprogramma voor het seizoen 2020-2021 gepresenteerd. Iedereen is welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee een kijkje te nemen in de atelierruimtes van de Kreatieve Kring, waar ieder seizoen weer vele cursisten in een gezellige, ontspannen sfeer les krijgen in tal van cursussen. U kunt kennismaken met docenten en bestuur, informatie inwinnen over de cursussen die het komende seizoen gegeven worden en u kunt zich inschrijven.


Naast portret schilderen, aquarelleren en de vertrouwde teken/schildercursussen, wordt dit jaar een nieuwe teken/schildercursus aangeboden, specifiek gericht op een wat jongere doelgroep vanaf ca.18 jaar. Ook de cursus ‘zelf schrijver worden’ en diverse cursussen beeldhouwen, boetseren en keramische vormgeving staan weer op het programma. Geheel nieuw is de workshop ‘vogels en bloemen van keramiek’.


Tijdens de Open Dag zullen de coronarichtlijnen in acht worden genomen en zeker ook tijdens de verzorging van de cursussen zullen we qua hygiëne, groepsgrootte en inrichting van de lesruimtes de coronarichtlijnen van het RIVM volgen.


De Open Dag is beslist een bezoek waard. De toegang is gratis.
Voor informatie en aanmelding zie www.kreatievekringwestervoort.nl. U kunt ook contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659.