Ook roetveeg-ventilatoren aangetroffen bij Jumbo!

Ook roetveeg-ventilatoren aangetroffen bij Jumbo!

19 november 2021 Uit Door Admin

Zaterdag is de intocht, onee optocht van Sinterklaas in ons prachtige dorp. Nadat bij de loods van de dolbotters al ventilatoren zijn opgedoken trof Jurgen, bedrijfsleider bij de Jumbo in Broeklanden, bij hem in de winkel ook al een ventilator aan met roetvegen.

Stefan die net pepernoten kwam kopen, omdat hij niet kan wachten tot zaterdag, heeft het Jurgen uitgelegd. De wind moet door Westervoort, en vooral tijdens de optocht. Door zoveel mogelijk te ventileren kan Sinterklaas toch alle kinderen welkom heten. Jurgen heeft beloofd de ventilator aan te houden. Sinterklaas zal de optocht eindigen bij de Jumbo.

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!