Ook een lintje voor Piet Stevens

Ook een lintje voor Piet Stevens

25 april 2015 Uit Door Admin

Westervoort 0216Westervoort/Duiven – Dit jaar bestaat het Koninklijk Nederlands Decoratiestelsel 200 jaar. Ook voor sportclub Westervoort een speciaal jaar, in het bijzonder voor de heer Piet Stevens.

Hij mocht uit handen van burgemeester Rik de Lange in zijn woonplaats Duiven tijdens de jaarlijkse lintjesregen de Orde van Oranje Nassau ontvangen.
Voor oud-Westervoorder Piet Stevens was deze eervolle onderscheiding een grote verrassing. Na afloop van het officiële gedeelte in Duiven kreeg Piet Stevens bij sportclub Westervoort een gezellig samenzijn aangeboden voor familie, vrienden en vele sportvrienden van sportclub Westervoort.

Piet Stevens woont in Duiven maar zijn hart ligt nog steeds bij sportclub Westervoort waarvoor hij de afgelopen tientallen jaren vele vrijwilligerstaken heeft verricht. Na zijn actieve voetbalcarrière is hij bijna 20 jaar penningmeester geweest van het hoofdbestuur van sportclub Westervoort. In 1997 is hij een van de medeoprichters van de Stichting: Vrienden van Sportclub Westervoort, de club van 100. Deze stichting waarvan Piet Stevens vanaf de oprichting tot op heden de penningmeester van is, ondersteunt sportclub Westervoort met bijzondere projecten die de gehele vereniging ten goede komen.

Als penningmeester is de heer Piet Stevens de grote stimulator in het werven van nieuwe leden voor deze stichting. Vanaf 2002 tot op heden is Piet Stevens tevens lid en coördinator van de VUT-ploeg. De VUT-ploeg is een groep vrijwilligers die wekelijks op het sportpark bijeen komt om de noodzakelijke klussen uit te voeren en voorzieningen te onderhouden op het prachtige sportpark van sportclub Westervoort. Naast de vele tijd en energie die Piet Stevens steekt in ‘zijn’ club is hij ook een trouw supporter van het eerste elftal op zondag en de jeugdteams op zaterdag.

Sportclub Westervoort is trots op dit nieuwe Lid in de Orde van Oranje Nassau.