Ontspannen Zwangerschapscursus

Ontspannen Zwangerschapscursus

21 oktober 2017 Uit Door Admin

Sinds kort is het mogelijk om ontspannen zwangerschapscursussen te volgen in Westervoort, Deze cursussen worden gegeven op IKC De Hoge Hoeve.

De lessen zijn erg toegankelijk en “met beide voeten op de grond” en kun je van het begin tot het eind van de zwangerschap volgen. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben. In de lessen leer je hoe je het beste kunt ontspannen en hoe je fit blijft met yoga-oefeningen.

Het zijn rustige lessen zodat je leert om bij jezelf te blijven in de toch al drukke wereld om je heen. Aan het begin van de les is er de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en om samen te delen over de zwangerschap bij een kopje thee. Daar geef ik ook tips.

Je krijgt algemene weetjes en handige tips over zwangerschap en bevallen. Er wordt aandacht besteed aan een goede houding, ademhalingsoefeningen (hypnobirthing en mindfulness) en aandachtsoefeningen (mindfulness). We gaan aan de slag met angst en hoe je om kan gaan met pijn. Ook nodig ik je uit om contact te maken met je kindje door middel van visualisaties. En de ontspanningsoefeningen zijn heerlijk zodat je leert los te laten.

Je kunt vanaf 12 weken zwangerschap instromen en de lessen blijven volgen tot 1 à 2 weken voor je uitgerekende datum. Er wordt les gegeven in een groep met ruimte voor persoonlijke aandacht.

Meer info:
https://www.ontspannenzwangerschap.nl/westervoort/