Ondanks tropische temperatuur toch € 1.600,- opbrengst Muziek in de Tuin

Ondanks tropische temperatuur toch € 1.600,- opbrengst Muziek in de Tuin

3 juli 2023 Uit Door Admin

Zondag 25 juni was de dag van de vijfde editie van Muziek in de Tuin. Het was een erg warme dag met tropische temperaturen. Er was gezorgd voor schaduw in de tuinen voor de muzikanten en de bezoekers en veel kannen water, al dan niet met een smaakje.

Toch was het voor veel mensen te warm om al wandelend of fietsend de tuinen te bezoeken en waren er duidelijk minder bezoekers dan voorgaande edities. Desondanks hebben de muzikanten zich in het zweet gezongen en de leerlingen van de balletschool gedanst en hebben de bezoekers erg van de optredens genoten. The show must go on!

Dankzij hun inzet, die van de tuineigenaren, vrijwilligers en sponsoren heeft Muziek in de Tuin 2023 toch ruim € 1.600,- opgebracht. Hiervan kunnen weer kinderen met Cerebrale Parese, een vorm van hersenverlamming waardoor ze hun ledematen niet of niet goed kunnen gebruiken, revalideren en samen met andere kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking naar de bijbehorende school voor bijzonder onderwijs van het Liming project in China. Financiële steun blijft nodig, zeker omdat in de corona periode ouders zonder werk en dus inkomen kwamen te zitten. Onder andere dankzij deze opbrengst kunnen kinderen naar de revalidatie en de school blijven komen.