OBK concert bij ’t Kasteeltje

OBK concert bij ’t Kasteeltje

13 juli 2022 Uit Door Admin

Vanavond, woensdag 13 juli houdt muziekvereniging OBK op het gazon van ’t Kasteeltje aan de Klapstraat in Westervoort een zonnig zomerconcert.

Als afsluiting van elk muzikaal seizoen treedt de Westervoortse fanfare tijdens haar laatste repetitie nog eenmaal voor het voetlicht met dit lichte concert voor de Westervoortse bevolking. Zowel het opleidings- als het A-orkest gaan voor u optreden.

Het wordt voor de leden van OBK een speciale avond omdat ze vanavond afscheid nemen van hun zo geliefde dirigent Gido van Schijndel. Na 6 jaar moet hij helaas stoppen bij OBK omdat hij een full-time dienstverband aangeboden heeft gekregen bij de muziekschool in Bocholt(D) en dit niet
aan zijn neus voorbij kan laten gaan, aldus van Schijndel.

Reden te meer om nog één keer te komen genieten van OBK onder leiding van haar bezielende dirigent met een gevarieerd programma waar u vanuit uw zelf meegebrachte tuinstoel of op een kleedje van harte voor bent uitgenodigd.

Aanvang van het concert vanavond is om 19.30 uur. De toegang is uiteraard gratis en kasteelvrouw Anneke Bakker van ’t Kasteeltje zorgt in de pauze voor een kopje koffie of thee.