Nieuwe route optocht Sinterklaas

Nieuwe route optocht Sinterklaas

19 november 2021 Uit Door Admin

Er is zaterdag 20 november een aangepaste route van de optocht van Sinterklaas! Omdat er geen intocht mogelijk is komt de sint zaterdag vanaf de Veerdam met een voertuig door de straten.

De route rijdt nu vanaf de Veerdam weg om 11.00 uur, vervolgens rijdt de sint met zijn aanhang via de Dorpstraat en vervolgens rechtsaf de Kerkstraat in waar de sint met zijn pieten een wandeling maakt over winkelcentrum de Wyborgh en daarna weer instapt op zijn vervoermiddel. De stoet rijdt dan verder via het Dorpsplein en gaat bij het station rechtsaf naar de Zuidelijke Parallelweg. Bij de Liemersallee gaat de optocht verder richting de parkeerplaats bij de Jumbo. Hier eindigt ook de rondrit door het dorp.

Er is dus helaas geen programma op het Dorpsplein. Als je naar de sintoptocht komt kijken houdt dan voldoende afstand en zoek een rustig plekje langs de route om alles zo goed mogelijk te laten doorstromen !

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!