Nieuwe naam voor Lang Leve Thuis en ABC Zorgcomfort

Nieuwe naam voor Lang Leve Thuis en ABC Zorgcomfort

28 januari 2021 Uit Door Admin

In juli 2020 is bekendgemaakt dat het bestuur van Lang Leve Thuis, bestaande uit René Jansen, KeesJan Brouwer en Gerwin Holland, zorgorganisatie ABC Zorgcomfort heeft overgenomen. De samenvoeging biedt de nieuwe organisatie veel voordelen voor zowel onze medewerkers als bewoners en cliënten.

Zo zijn ze nu in staat om eigen disciplines aan te nemen, zoals bijvoorbeeld een Specialist Ouderengeneeskunde of een team van kwaliteitsmedewerkers. En kunnen ze voor de medewerkers een eigen Academie opzetten met gecertificeerde toetsers. Ze zijn enorm trots op
deze stap en blij met de enthousiaste reacties die zij hebben ontvangen vanuit ABC Zorgcomfort en Lang Leve Thuis.

Nieuwe naam
Met de samenvoeging van deze twee mooie bedrijven is er besloten om verder te gaan met een nieuwe naam. Een naam geïnspireerd op een belangrijke kernwaarde van ons: SAMEN. Saamborgh is de nieuwe naam waar zij mee verder gaan. Het is een krachtige en duidelijke naam waarin Samen, Geborgenheid, maar ook het veilige van een Burcht in verwerkt is. Het logo is geïnspireerd op onze beginletter S omgezet naar een zwaan. Een zwaan staat voor kracht, liefde, bescherming, geborgenheid, verbinding en zorgzaamheid. Toepasselijk dus voor onze zorg en hun locaties!

Gemotiveerd
Het bestuur en de medewerkers zijn erg gemotiveerd en enthousiast over de stappen die uit deze overname voortvloeien. Het belangrijkste punt is dat de zorg en de aandacht voor bewoners en cliënten bovenaan blijft staan. Voor de dienstverlening die zij bieden aan de bewoners gaan de veranderingen niet de dagelijkse gang van zorg beïnvloeden. Doordat ze echter wel een grotere organisatie worden met meer kennis en kwaliteit, zullen we nog betere zorg en meer persoonlijke aandacht kunnen bieden.

Administratie
Kunt u de naam ABC Zorgcomfort of Lang Leve Thuis in jullie systemen aanpassen naar:
Hoofdkantoor gegevens
Saamborgh
Tjalmastraat 5
7001 EX Doetinchem
085-273 74 13
info@saamborgh.nl
www.saamborgh.nl
Mailt u regelmatig met de locaties? Dan kunt u vanaf volgende week de mailadressen aanpassen naar @saamborgh.nl.

Facturatie
Facturen kunt u sturen naar factuur@saamborgh.nl onder vermelding van Saamborgh t.a.v. de desbetreffende locatie.
Heeft u vragen over de overname? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw contactpersoon binnen Saamborgh of een mail sturen naar info@saamborgh.nl.