Nieuwe locatie voor het plantenasiel van Inloophuis De Herberg

Nieuwe locatie voor het plantenasiel van Inloophuis De Herberg

20 mei 2021 Uit Door Admin

Het plantenasiel aan de Dorpstraat 102 is verhuisd naar de bovenverdieping van het Trefcentrum. De plek om je planten te ruilen voor een ander exemplaar of als je teveel planten hebt en er van af wilt, dan kunt u hiervoor terecht bij het plantenasiel.

Planten en stekjes ruilen
Planten, wie heeft ze niet? Sommige mensen hebben wel 200 planten en een ander misschien maar één. Planten maken je huis lekker fleurig. Misschien heeft u zoveel planten dat het te vol wordt in huis. Of wilt u de planten die u heeft ruilen voor een ander exemplaar. Dan bent u bij het plantenasiel van Inloophuis De Herberg aan het goede adres!

Elke donderdagmiddag van 14:00-16:00 uur bent u welkom om planten, stekjes of bloempotten te ruilen, te brengen of om te halen. Alles is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de pot mag natuurlijk altijd.

Inloophuis de Herberg mag gebruik maken van ruimte in het Trefcentrum. Inmiddels zijn ze naar de bovenverdieping verhuisd. Ze zijn blij dat ze deze ruimte mogen gebruiken. Helaas is het niet rolstoeltoegankelijk of voor mensen die slecht ter been zijn, maar ook kunt u buiten planten aantreffen en willen ze u graag helpen door de planten naar beneden te brengen.