Nieuwe coördinator voor Inloophuis De Herberg

Nieuwe coördinator voor Inloophuis De Herberg

22 maart 2023 Uit Door Admin

Westervoort – Onlangs is Martinique Walraven gestart bij Inloophuis De Herberg in Westervoort. Als nieuwe coördinator is zij verantwoordelijk voor de aansturing van de vrijwillig medewerkers van het Inloophuis, het uitbreiden van het aanbod en het vergroten van de zichtbaarheid van het Inloophuis in de regio. Daarnaast zal zij zorgdragen voor de algemene gang van zaken binnen het Inloophuis en de deskundigheidsbevordering van de vrijwilligers.


Martinique Walraven heeft een achtergrond in de coaching en communicatie. Zij startte haar loopbaan aan de bureauzijde, te weten bij een communicatieadviesbureau en een PR-bureau. Zij werkte daarna jarenlang als zelfstandig coach en communicatieadviseur voor diverse organisaties, in onder meer de bouw en ICT én voor overheidsinstanties. Vanaf 2015 werkte Martinique diverse jaren voor Karakter Kinder- en Jeugdpsychiatrie, onder meer als projectmedewerker en coach. Meer recent werkte zij als welzijnscoach bij Forte Welzijn en als communicatiemedewerker voor de gemeente Overbetuwe, te weten voor het Sociaal Team van de gemeente Overbetuwe.


Martinique Walraven: “Mijn achtergrond past goed bij de rol die ik bij het inloophuis ga vervullen. Met mijn ervaring op het gebied van communicatie verwacht ik dat we de zichtbaarheid van het Inloophuis verder kunnen gaan vergroten. De coachachtergrond die ik daarnaast heb, ondersteunt bij de samenwerking met de vrijwilligers en het bevorderen van de deskundigheid van onze vrijwilligers. We gaan de komende tijd het aanbod van het Inloophuis uitbreiden en daar lever ik graag mijn bijdrage aan.”

Over Inloophuis De Herberg
Inloophuis De Herberg is er voor iedereen die behoefte heeft aan contact. Speciaal richt het Inloophuis zich op mensen die het financieel moeilijker hebben, waarbij eenzaamheid speelt of mensen met een beperking. Vier dagen per week kunnen bezoekers terecht voor een kop koffie of thee, een praatje, een spelletje of een andere activiteit. Eens per maand organiseert het Inloophuis daarnaast een warme maaltijd.


De openingstijden van het Inloophuis zijn:
Dinsdag 9.30 – 12.00 uur
Woensdag 9.30 – 12.00 uur
Donderdag 14.00 – 16.00
Vrijdag 10.00 – 12.00 uur
Vanaf april verwachten wij ook op de maandag open te kunnen gaan, van 11-14 uur. Houd onze social media hiervoor in de gaten.