Nieuw cursusprogramma 2023/2024 Kreatieve Kring Westervoort

Nieuw cursusprogramma 2023/2024 Kreatieve Kring Westervoort

27 juli 2023 Uit Door Admin

Het programmaboekje 2023-2024 van de Kreatieve Kring Westervoort is uit! Een dezer dagen ontvangen alle inwoners van Westervoort en directe omgeving het nieuwe boekje in de brievenbus. Het programma is ook te bekijken op de website www.kreatievekringwestervoort.nl.

Het nieuwe cursusprogramma gaat medio september in en biedt een breed scala aan lang- en kortlopende cursussen. Van tekenen/schilderen, beeldhouwen en keramische vormgeving tot glas in lood en zelf schrijver worden.

Alle cursussen worden verzorgd door vakbekwame, enthousiaste docenten. Er wordt gewerkt in een gezellige, ontspannen sfeer in niet te grote groepen. De Kreatieve Kring beschikt over moderne atelierruimtes in Kulturhus de Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort.

Kijkt u het boekje beslist even door. Er zit wellicht ook een gezellige en interessante cursus voor u bij! Of kom naar onze Open Dag op zondag 3 september van 11.00-16.00 uur in Kulturhus de Nieuwhof. Wij nemen deze dag ook deel aan de Kunstroute Westervoort, dus een extra reden om de geëxposeerde werken van cursisten en docenten te komen bekijken.

Mocht u het programmaboekje gemist hebben, dan is deze ook verkrijgbaar bij het gemeentehuis, de bibliotheek, Kulturhus de Nieuwhof of bij de cursusadministratie.

Voor nadere informatie over aanmelding en inschrijving kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659 of raadpleeg de website www.kreatievekringwestervoort.nl.