Nieuw asfalt op rotonde Broeklanden/Klapstraat

Nieuw asfalt op rotonde Broeklanden/Klapstraat

18 mei 2024 Uit Door Admin

Het asfalt op de rotonde Klapstraat/Broeklanden wordt vervangen, na jaren van intensief gebruik is het asfalt toe aan vervanging. Hierdoor is de rotonde vanaf vrijdag 31 mei om 7.00 uur tot maandag 3 juni 6.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid, ook fietsers/bromfietsers.

Het verkeer wordt omgeleid via de Vos de Waelstraat/Koeweide en de Hamersestraat. De winkels blijven via de omleidingsroute bereikbaar. Wel wordt aangeraden om zoveel mogelijk gebruik te maken van de Dorpstraat/Hamersestraat om de wegen in de buurt van de werkzaamheden zoveel mogelijk te ontlasten.

Omleiding bussen
De bussen zullen tijdens deze periode ook een andere route rijden, de Halten Lange Maat-Ganzenpoel-Nieuwhof-Santacker-Emmerik-Sonnedach-Sporthal de Pals-Vredenburg komen tijdelijk te vervallen. De bussen rijden vanaf Arnhem via de oude bussluis bij de Lidl richting het station en dan via Hamersestraat naar de Rivierweg en dan draait lijn 60 bij de rotonde Leigraaf weer richting Duiven en lijn 62 rijdt door naar de Heilweg om daar weer op de route te komen richting Duiven. Richting Arnhem rijden de bussen via dezelfde tijdelijke route.