Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

26 juni 2015 Uit Door Admin
11650978_847115265370073_2104464826_n

Kustandi Dijkhuizen

Westervoort – Na het lezen van een bericht van Omroep Gelderland dat de gemeente Westervoort het hoogst aantal werkzoekenden heeft, is Kustandi Dijkhuizen op het idee gekomen om netwerkbijeenkomsten te organiseren voor en door Westervoorters.

Zijn doel is, voor inwoners van de Gemeente Westervoort een platform te bieden waar zij met vragen terecht kunnen over sollicitatievaardigheden, hoe kan ik mij goed profileren op de arbeidsmarkt, uitbreiden van je netwerk maar ook tips te geven over wat te doen als je je baan kwijt raakt en thuis komt te zitten.

“Met mijn achtergrond als re-integratieconsulent en HR medewerker wil ik mensen motiveren zodat zij zich zelfverzekerd en gemotiveerd kunnen presenteren op de arbeidsmarkt. Hiervoor ben ik op zoek naar mensen die samen met mij dit platform willen opstarten en het ook erg leuk vinden om hun kennis te willen delen” aldus Kustandi.

Op maandag 06 juli is er een bijeenkomst in Kulturhus de Nieuwhof tussen 13.00 uur en 14.00 uur en nodigt Kustandi u uit zodat hij u meer uit kan leggen over dit idee. U kunt zich aanmelden via: k.dijkhuizen@chello.nl