Op zaterdag 23 oktober is er weer een editie van Najaarsblues in Westervoort, deze keer met Westervoortse inbreng. Er is een non-stop programma waarbij de bands The Marble Tones en Boot-Hill elkaar afwisselen in het (uitgebreide) café van Zalencentrum Wieleman.

The Marble Tones is een Fifties stijl swingende blues band en heeft een traditionele samenstelling van zang, gitaar, bluesharp, bas en drums. Bluesharp-speler Ben “the Thumb” Bouman is opgegroeid in Westervoort en staat bekend als een gerespecteerd speler in de harp scene. Samen met Anne Maarten van Heuvelen, Arie-Jan Folkerts en Paolo de Stigter zorgen zij al jaren voor een boeiende bluesavond.
Als tweede band speelt Boot-Hill. Met plaatsgenoot Paul Dinnissen op drums, Peter op gitaar, Maarten op bas en zangeres Teja zullen zij ons verrassen met een aantal onvervalste klassiekers aangevuld met minder bekende nummers uit alle uithoeken van de blues, van rock tot funky en van ballad tot stevige R&B.

Tot slot zal een jong talent uit het dorp als gastspeler optreden. Wie dat is is nog even een verrassing. Kom kijken, swingen en genieten op: Zaterdag 23 oktober bij Zalencentrum Wieleman Dorpstraat 11 Westervoort. De zaal is open om 20.00 uur.

De toegang is onder voorbehoud van een coronacheck (QR en geldige legitimatie), de kaarten zijn voor € 8,- te koop in de voorverkoop bij de volgende verkoopadressen:
Bij Bodywear Superstore aan de Rijksweg in Duiven, in Westervoort kun je de kaarten kopen bij zalencentrum Wieleman aan de Dorpstraat, Bij Cigo Westervoort op winkelcentrum de Wyborgh, bij Hobbycentrum Evers aan de Klapstraat en bij Berings ICT Diensten.

U kunt de kaarten ook online bestellen bij de ticketshop € 9,-, via www.muziekinwestervoort.nl De kaarten kosten aan de zaal op de avond zelf € 10,-. .

Door Admin