Muziek in de tuin Westervoort

Muziek in de tuin Westervoort

15 mei 2024 Uit Door Admin

Op zondag 9 juni is er weer Muziek in de Tuin in Westervoort. Er zijn acht locaties waar naar muziek kan worden geluisterd. De start locatie is Huize Vredenburg, waar vanaf 12.00 uur een toegangsstempel kan worden gehaald voor € 12,50. Hier is ook het programma en de route verkrijgbaar.

De muziek begint om 12.30 uur in de eerste tuin en eindigt rond 17.15 uur in de laatste tuin. In elke tuin spelen de muzikanten 3 rondes van een half uur met een half uur pauze ertussen. De aanvangstijden per tuin verspringen, zodat bezoekers, al wandelend of fietsend zo’n zes tuinen kunnen bezoeken. 

Er is weer een mooi gevarieerd programma samengesteld. “Goedvolk” speelt liedjes in de Achterhoekse en Liemerse streektaal. “De Kornuiten” een vrolijk duo die liedjes met een knipoog zingen. “Abluestic” speelt Bluesmuziek. “Rosa en Kees” brengen muziek ten gehore, variërend van Elvis tot de Beatles, de Eagles en Katy Perry. “Annette en Suzan” spelen luisterliedjes Americana/Singer-songwriters liedjes uit de jaren ’70. “Balletschool Blanche” zorgt met dans voor een leuke afwisseling. Het trio “In Petto met Atlantic Dreams” brengen Schotse en Ierse folkmuziek ten gehore. Popkoor Colours zal ook diverse liederen laten horen.

De opbrengst van deze dag is bestemd voor Inloophuis De Herberg