Mozaïekkunstwerk “op eigen Houtje”

Mozaïekkunstwerk “op eigen Houtje”

6 mei 2020 Uit Door Admin

Het mozaïekkunstwerk “op eigen Houtje” begint al te vorderen, afgelopen week is het eerste stuk van het kunstwerk gemonteerd op het Bordbuster bord die onder aan de Westervoortse Brugweg staat.

Het bord zal geleidelijk bedekt worden met een mozaïekkunstwerk, Het idee hierachter is, om geleidelijk aan, op symbolische wijze, de coronamaatregelen te laten verdwijnen en toe te werken naar een coronavrij Westervoort.

De naam van het project is gerelateerd aan de Westervoortse burgemeester Van Hout. De Stichting Kreatieve Kring is betrokken bij het uiteindelijk ontwerp van het kunstwerk en zorgen mede voor de begeleiding van het mozaïeken zelf. Dit project is tot stand gekomen in samenwerking van de gemeente Westervoort, Stichting Kulturhus Westervoort en de Stichting Kreatieve kring.

Zoals u op de foto kunt zien, is deel één van het werkstuk al geplaatst op het Bordbuster bord. Hierop zijn ca. 200 mozaïekstukjes verwerkt. We houden u op de hoogte over het verloop van dit mooie project.

“Houtje” bestellen ?
Stuur een bericht naar 06-27062559 of anny@kulturhuswestervoort.nl en dan ontvang je je eigen houtje, deze kun je versieren en inleveren op onderstaande adressen.

Inleveren
De adressen waar de moaiëk”houtjes” ingeleverd kunnen worden zijn:
Jongerencentrum Creon, BP tankstantion het Ambacht, Bloemenhoek de Wyborgh, Coop Westervoort en Jumbo Mennings.