Mooie afsluiter voor de zomervakantie “Westervoort Live”

Mooie afsluiter voor de zomervakantie “Westervoort Live”

20 augustus 2021 Uit Door Admin

Dit jaar gaat Westervoort Live door! een mooie muzikale afsluiter van deze zomervakantie op het plein bij Zalencentrum Wieleman. Westervoort LIVE 2021 zal plaatsvinden op zaterdag 4 september en heeft door Corona iets meer ‘spelregels’ dan normaliter.

Zo is er een maximaal aantal gasten van 750 en zijn er de nodige gezondheidseisen. Bij binnenkomst is er een gezondheidscheck en dien je een coronatoegangsbewijs te laten zien in combinatie met je legitimatie. Tickets zijn alleen digitaal verkrijgbaar en worden gescand bij de entree. Voor de zekerheid wordt aan alle bezoekers gevraagd om 5 dagen na het evenement een sneltest te doen.

Dan het feest zelf; als rode draad door de avond zal Hitmachine DJ Wilco optreden. Deze bekende Arnhemse DJ heeft zijn sporen ruimschoots verdient met optreden op o.a. Jansplaats Dansplaats met Koningsdag en meerdere grote evenementen. Verzoeknummers zijn meer dan welkom en stilstaan wordt erg lastig. Als plaatselijke artiesten zullen in ieder geval Arjan Koenen, Lars Wigman en de ervaren Marvin de Geest hun opwachting maken en extra invulling komt hier nog zeker bij. Ter afsluiting van Westervoort LIVE komt de nieuwe festivalsensatie ‘Partnerruil’ naar ons mooie dorp toe.

Dit kan niet anders dan een hete afsluiting worden. Hun slogan is niet voor niks ‘swingen, springen en schuren tot je erbij neervalt’. Tickets kun je kopen via www.ticketkantoor.nl/shop/live2021