“Moesaete” 2021 afgelast!

“Moesaete” 2021 afgelast!

28 november 2021 Uit Door Admin

Met pijn in het hart heeft de organisatie van het “Moesaete” besloten om de 25e editie van het “Moesaete” ,dat gepland stond voor zaterdag 12 december a.s., in verband met de huidige coronamaatregelen af te gelasten.

Gezien de huidige corona ontwikkeling en de daaraan gekoppelde restricties denken zij dat de jubileumuitvoering van dit mooie evenement beter verdient, dan de huidige regels mogelijk maakt.

Er is ook besloten om de verkochte kaarten terug te nemen en het betaalde geld te retourneren. Als u een kaart gekocht heeft kunt u deze terug brengen of sturen naar de penningmeester Jos van Kuipers, secretaris Jan Smink of organisator John Kemper. Noteer op de achterzijde van de kaart uw naam, telefoon, IBAN nummer en het door U betaalde bedrag. De penningmeester zal dit dan op betreffende rekening terug storten.

De inleveradressen zijn: Het Geerken 320 6932MX, Bergsemaat 153 6932AM of dr. Schaepmanstraat 21 6931 DM allen te Westervoort. Zij die hun kaart via de ticketbox van Wieleman hebben gekocht krijgen hun geld automatisch teruggestort.

Voor eventuele vragen kunt U een email sturen naar info@hkwestervoort.nl, of een briefje naar één van bovengenoemde adressen. De organisatie hoopt volgend jaar een spetterende 25e editie neer te mogen zetten!