Mediaz Creatie | Communicatie verkozen tot ondernemer van het jaar 2019.

Mediaz Creatie | Communicatie verkozen tot ondernemer van het jaar 2019.

17 januari 2020 Uit Door Admin

Tijdens een drukbezocht nieuwjaarsgala van ondernemend Westervoort in zalencentrum Wieleman is Mediaz Creatie | Communicatie verkozen tot ondernemer van het jaar 2019. Uit handen van Burgemeester Van Hout ontvingen zij een prachtige trofee.

Het gala stond volledig in het teken van de spannende uitreiking van de ondernemersprijs. Drie door collega-ondernemers genomineerde bedrijven maakten kans op de titel Ondernemer van het Jaar 2019: Aerofil Zonwering, ZoMa opleidingen en Mediaz Creatie | Communicatie. Deze bedrijven werden bezocht door een deskundige jury, bestaande uit Dirk van der Mark, Johan Paape en de vorige winnaar Bas Bloemberg van Autoservice Bloemberg.

Na een heerlijk drie gangen diner is de uitslag in drie onderdelen gepresenteerd door Janiek Kroon van hart for her. Via een poll op internet met een totaal van maar liefst 2600 stemmen bleef Mediaz Zoma Opleidingen nipt voor. Middels de stemmen van de opgekomen aanwezigen behaalde Mediaz bijna de helft van de stemmen. Tenslotte de conclusie van de driekoppige jury, die de genomineerden had bezocht en op diverse criteria beoordeeld hadden. Bij monde van Dirk van de Mark kwamen zij tot een unanieme keuze voor Mediaz zodat de dames op de drie onderdelen als winnaars uit de bus kwamen.

Juryrapport 2019
Dit jaar had de jury wederom het genoegen 3 mooie ondernemingen te bezoeken.

Drie bedrijven die uniek zijn in de Westervoortse samenleving.  Maar ook drie bedrijven die sterk van elkaar verschillen. En dat maakt een keuze altijd lastig.

Maar de jury is unaniem tot deze keuze gekomen.

De punten die voor de jury bij haar keuze de doorslag hebben gegeven zijn:

  • een sterk team dat er iedere keer weer in slaagt om voor de klant met een duidelijk en passend voorstel te komen;
  • ook in de moeilijke tijden door is gegaan met nieuwe ontwikkelingen;
  • de nieuwe ontwikkelingen richting online naadloos in haar voorstellen verwerkt waardoor er inmiddels buiten Westervoort grote projecten worden uitgevoerd;
  • een echt full service bureau wat inhoudt dat alles wordt gedaan en de klant volledig wordt ontzorgd;
  • indachtig de quote: “practice what you preach” heeft het bedrijf via vele media hun nominatie laten zien waardoor dit jaar de verkiezing niemand meer kon ontgaan;
  • een maatschappelijk betrokken ondernemer waar verenigingen en stichtingen altijd een beroep op kunt doen.