Martine Fleming brengt 10e eigen nummer uit: ‘Alles Komt Goed’

Martine Fleming brengt 10e eigen nummer uit: ‘Alles Komt Goed’

10 december 2021 Uit Door Admin

Vrijdag 10 december bracht de Westervoortse singer songwriter Martine Fleming haar 10e eigen nummer uit onder de titel: Alles Komt Goed. Het nummer is de eerste Nederlandstalige muziek die de zangeres officieel uitbrengt.

Het Nederlandse nummer Alles Komt Goed is tot stand gekomen in een schrijfsessie samen met pianist Ton Snijders. Martine Fleming: “Het leek me mooi om samen een dag te wijden aan een nieuw nummer en dan te zien wat er zou ontstaan. Dus in de ochtend beginnen met een ‘leeg blaadje’ en toewerken naar een complete song aan het eind van de dag, of in elk geval zo ver mogelijk komen. En dat is meer dan gelukt, want binnen een paar uur hadden we dit nummer en was het eigenlijk al zo goed als af. Het is min of meer een ‘one take-song’. Omdat het liedje goed past in deze tijd heb ik naderhand pas besloten om dit nummer ook echt uit te brengen.”.

Uitstapje naar Nederlandstalig
Hoewel alle songs die Martine Fleming tot nu toe uitbracht Engelstalig waren is het nummer Alles Komt Goed, zoals de titel al laat horen, een Nederlands nummer. Martine: “De keuze om dit liedje in het Nederlands te doen kwam eigenlijk door mijn partner Tom, hij vroeg of ik eens een Nederlandstalig nummer wilde maken, omdat hij het altijd mooi vindt als ik Nederlandstalige liedjes zing. Ik vind zowel ook leuk om Nederlandse liedjes te zingen, dus deze afwisseling leek mij wel wat. Tom heeft mij trouwens ook geïnspireerd qua thema van dit liedje. Toen ik ’s avonds thuiskwam en dit liedje liet horen was ik dus wel benieuwd wat zijn reactie was, of het aansloot bij zijn verwachtingen. Gelukkig was dat meer dan het geval, hij had zelfs de tranen in zijn ogen. Goed geslaagd dus”. 

Blijven geloven dat alles goedkomt
Het nummer Alles Komt Goed is een muzikale vertaling die indirect betrekking heeft op de tijd van nu, maar het kan over elke lastige situatie gaan. Martine: “deze periode heeft natuurlijk effect op het leven van iedereen. Kijkend naar de muziekbranche is het bijvoorbeeld een uitdaging qua live optredens. Gelukkig is er voor mij online nog veel te doen en liedjes uitbrengen kan digitaal nog steeds. Het nummer Alles Komt Goed gaat over omgaan met dit soort situaties, een manier van focussen op wat wel kan, focussen op wat het belangrijkste is en erin blijven geloven dat alles goedkomt.”

Alles Komt Goed is te beluisteren via:

YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=58JzLn0AOnY

Spotify: https://open.spotify.com/track/4bIO1M3J4JZm20kjzpSiVp?si=4760217ef5df49d1 En alle andere online kanalen